OM-azon.: 030081  2484 Agárd, Iskola utca 2.
06 (22) 579-019
chernel.titkarsag@gmail.com   Nyitva: H-P: 7:00 - 18:00

Blog

Beiratkozás

Kedves Szülők! A 2024/2025. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban szeretettel várjuk Önöket: Helyszín: kis épület pincéje Kérjük, akik online jelentkeztek, hogy (ha lehetséges) a nyilatkozataikat kinyomtatva hozzák magukkal. Köszönettel,Czéczei János(igh.)

Akrobatikus rock and roll

Iskolánk 11. osztályos tanulója Görgicze Léna a múlt hétvégén Világkupa versenyen 3.helyezett lett a csapatával. Ezen kívül a Magyar Táncszövetség Hivatalos versenyein akrobatikus rock and roll felnőtt nagyformációs kategóriában a csapatával a 2023-as év Országos Ranglista győztese lett! Gratulálunk a teljesítményéhez!

VilágnyelvÉsz verseny

A tavaszi szünet előtt, március 20-án, iskolánk 3 diákja – Csanaky Boglárka, Széll Csilla és Vágner Ádám (6.a osztály) – részt vett a Székesfehérváron megrendezett VilágnyelvÉsz megyei idegennyelvi versenyen. Az 5-6. osztályosok angol versenyén 4. helyezést értek el, csak 1 ponttal lemaradva a dobogóról. Nagyszerű eredményükhöz ezúton is gratulálunk!

Happy-hét

Az idei Happy-Hét programjaiból kiderült, hogyan csökkenthető a vízfogyasztás.

Áprilisi étlap

Kedves Szülők! Az áprilisi étlap innen elérhető. Fizetéskor ügyeljenek rá, hogy új bankszámla számunkra (50420087-10001428) történjen az utalás!

Az európai szerzők napja

Március 25. – az európai szerzők napja.

Mezei futóverseny

Március 20-án rendezték Székesfehérváron a mezei futóverseny vármegyei döntőjét. Iskolánk 18 tanulója vett részt a versenyen, ahol nagyon szépen szerepeltek! A lll. korcsoportos lány csapat megyei 3. helyet szerzett! A csapat tagjai: A lV. korcsoportos lányok nagyon szoros versenyben 4.helyet szereztek! A csapat tagjai: A lV. korcsoportos fiúk 5. helyet szereztek! A csapat tagjai: Az…
Read more

Akrobatikus rock and roll

A hétvégén Veszprémben akrobatikus rock and roll pontszerző Országos Bajnokságon nagyformációs felnőtt kategóriában Görgicze Léna a csapatával 2.helyen végzett! Gratulálnuk!

Czéczei János

igazgatóhelyettes

Matek siker!

A Zrínyi Matematika Verseny megyei fordulóján a Chernelesek ismét kiemelkedő eredményeket értek el! A csapatversenyt a 2. évfolyamon a Chernel nyerte. A tanulóknak és felkészítő tanáraiknak: Sallai Orsolyának, Szakács-Fehér Katalinnak, Faragóné Czuppon Mártának és Hegyiné Mihalovics Ilonának Gratulálunk!